Velkommen til SSP-Køge

SSP er et kriminalitetsforebyggende samarbejde imellem Skolerne, Socialforvaltningen og Politiet.

Kortfilm om de faktorer som påvirker kriminalitet.

I forebyggelsen af ungdomskriminalitet er det væsentligt at have fokus på børn og unges trivsel og på at styrke deres selvkontrol.

Kære alle gode samarbejdspartnere.

Tak til jer alle for et konstruktivt samarbejde gennem 2018.

SLETDET

RÅDGIVNING TIL BØRN OG UNGE
SletDet kan hjælpe dig, hvis du har delt eller fået delt private, grænseoverskridende eller krænkende informationer, billeder eller video, for eksempel nøgenbilleder. Eller hvis du har haft en anden ubehagelig oplevelse online.

SSP seminar 2018 på Slangerupgaard

Tak for jeres aktive deltagelse på SSP-seminaret. Digitale medier er kommet for at blive og vi blev alle klogere på dilemmaer og udfordringer på og omkring de digitale medier. Powerpoint osv fra SSP-seminaret kan du finde her.  

læs mere

Aktuel sag om digitale billeder

I en koordineret indsats mellem Facebook, de amerikanske myndigheder og de danske politikredse sigter det danske politi nu 1004 danske unge for deling af en seksuel video.

SSP sekretariatet følger sagen tæt

læs mere

Forebyggelsesguide

Her kan du læse om forebyggelsestilbud fra SSP. Forebyggelsesguiden indeholder tilbud om konkrete undervisningsoplæg og ideer til sparring på den lokale forebyggelse. Ønsker du at vide mere eller booke undervisning, så kontakt venligst Tina Rath på tlf. 40494248 eller...

læs mere

Forældre er den trygge Ø

Køge Kommunes SSP-konsulenter bød indenfor til teenageaften onsdag aften. De gav de fremmødte forældre i kommunen indsigt i ungdomskulturen og gav konkrete råd til, hvordan forældre kan bevare en rolle i de unges liv.

læs mere

Hotspots

SSP-sekretariatet og Gadeplan vurderer hver uge, hvilke hotspots der er fokus på i den kommende uge. Dette beror på de informationer der tilgår fra samarbejdspartnere og egen observation fra Gadeplans side. Vi er afhængige af at samarbejdspartnere melder deres...

læs mere

Internettet og sociale medier

Sikker Chat og Red Barnet har produceret filmen ”CTRL over dine digitale spor” til udskolingselever for at højne elevernes viden om og refleksion over de digitale spor, man efterlader på internettet.

læs mere

Kortfilm om de faktorer som påvirker kriminalitet.

SSP-Køge

Sdr. Alle 6
4600 Køge
Telefon 5667 6410

Publikationer

Her vil du finde de publikationer som gratis kan benyttes, i dit mål for bedre viden om børn og unge.

Køge Kommune

Torvet 1
4600 Køge