Velkommen til SSP-Køge

SSP er et kriminalitetsforebyggende samarbejde imellem Skolerne, Socialforvaltningen og Politiet.

SNUSFORNUFT.DK

Der er en stigning i antallet af unge, som har fået smag for det stærkt
vanedannende rusmiddel snus.

Ny informationsindsats til fagfolk om lattergas

Er lattergas farligt? Hvor udbredt er brugen? De spørgsmål kan du blandt andet finde svar på, når Sundhedsstyrelsen fredag den 6. december lancerer sitet snakomlattergas.dk

Forebyggelsesguide

Her kan du læse om forebyggelsestilbud...

SLETDET

RÅDGIVNING TIL BØRN OG UNGE
SletDet kan hjælpe dig, hvis du har delt eller fået delt private, grænseoverskridende eller krænkende informationer, billeder eller video, for eksempel nøgenbilleder. Eller hvis du har haft en anden ubehagelig oplevelse online.

læs mere

SSP seminar 2018 på Slangerupgaard

Tak for jeres aktive deltagelse på SSP-seminaret. Digitale medier er kommet for at blive og vi blev alle klogere på dilemmaer og udfordringer på og omkring de digitale medier. Powerpoint osv fra SSP-seminaret kan du finde her.  

læs mere

Aktuel sag om digitale billeder

I en koordineret indsats mellem Facebook, de amerikanske myndigheder og de danske politikredse sigter det danske politi nu 1004 danske unge for deling af en seksuel video.

SSP sekretariatet følger sagen tæt

læs mere

Hotspots

SSP-sekretariatet og Gadeplan vurderer hver uge, hvilke hotspots der er fokus på i den kommende uge. Dette beror på de informationer der tilgår fra samarbejdspartnere og egen observation fra Gadeplans side. Vi er afhængige af at samarbejdspartnere melder deres...

læs mere

Internettet og sociale medier

Sikker Chat og Red Barnet har produceret filmen ”CTRL over dine digitale spor” til udskolingselever for at højne elevernes viden om og refleksion over de digitale spor, man efterlader på internettet.

læs mere

Roller og opgaver i SSP samarbejdet

Få drøftet forventninger, rollerne og opgaverne til hinanden i samarbejdet – husk at holde målet for øje: "Kriminalitetsforebyggelse blandt børn og unge og at samarbejdet skal styrke, nuancere og kvalificere indsatsen" SSP-teamet vælger selv tovholderen, som er...

læs mere

Hvilken forælder er du?

I søndagsavisen af den 5. september 2014 var der en spændende artikle som kan anbefales at brug 5 min på. KLIK HER - og læs artiklen Kilder: Karen Margrethe Dahl (SFI), Per Schultz Jørgenen, Karen Margrethe Dahl og Anne-Marie Christensen.  

læs mere
I

BESKED TIL DIG

SSP-FEST

Vi må desværre udsætte den næste SSP-FEST til den 10. November, på grund af Covid-19.

(Ny plakat er på vej)

Nyt fra SSP

Kortfilm om de faktorer som påvirker kriminalitet.

SSP-Køge

Sdr. Alle 6
4600 Køge
Telefon 5667 6410

Publikationer

Her vil du finde de publikationer som gratis kan benyttes, i dit mål for bedre viden om børn og unge.

Køge Kommune

Torvet 1
4600 Køge